Webbinarie – Tre tips för ett mer kvalificerat föräldrastöd

Webbinarie – Tre tips för ett mer kvalificerat föräldrastöd

Välkommen till webbinariet “Tre tips för ett mer kvalificerat föräldrastöd”! ✨✨

Vi är glada att kunna erbjuda dig en unik möjlighet att stärka ditt föräldrastöd och skapa meningsfulla förändringar för barn och familjer. Detta kostnadsfria webbinarium är designat för socionomer, behandlare, pedagoger och alla som vill erbjuda skräddarsytt stöd till föräldrar samtidigt som de bygger en givande karriär.

💡 Vårt webbinarium, ledd av erfarna värdar, kommer att ge dig värdefull kunskap, inspiration och praktiska verktyg för att stärka föräldrarskapet och skapa varaktiga förändringar i familjens dynamik. Du kommer att lära dig om relationskompetens, coachande färdigheter och hur man leder förändringsprocessen från nuläge till önskat läge.

📅 Datum: Onsdag 6 mars  ⏰ Tid: 19:00

📝 Anmäl dig redan idag och se till att du inte missar denna fantastiska möjlighet att lära dig av våra erfarna webinarvärdar, Åsa Schill och Ulrika Kragell. Du kommer att få möjlighet att interagera och ställa frågor direkt till dem. https://program.familylab.se/

🌟 Vi ser fram emot att ha dig med oss på detta webbinarium och hjälpa dig att utveckla ditt föräldrastöd på en helt ny nivå. Anmäl dig nu och låt oss tillsammans skapa positiva förändringar för familjer!

🔗 För direktlänk till detta spännande webbinarium, klicka här https://us02web.zoom.us/j/84916936073

Välkommen !

Åsa och Camilla

 

Information

Kategori: Föreläsning

Ort/plats: Zoom

Datum: 6 mars 2024

Kostnad: 0:-

Kl: 19:00 - 20:00

Föräldra- och Familjecoaching

Periodvis har vi coacher under utbildning och kan då erbjuda kostnadsfri föräldracoaching. Kontakta oss för mer information admin@familylab.se

Dela