Boka Föräldracoach, Familjecoach och Parcoach

Välkommen att boka tid med någon av Familylabs EMCC certifierad Föräldra- och Familjecoacher. Då du bokar får du kontaktuppgifter till den coach du valt så att ni kan kommunicera om plats, distans, ämne osv. Det är inte bindande bara för att du bokar, utan det går bra att boka, kommunicera och sedan ställa frågor till din coach och avboka om det behövs. Pris för första samtalet är 1200:- ink moms för 90 minuters coaching. Därefter kan du avtala med din coach om ev. paket. Betalning görs direkt till din coach.

Laddar…

“Efter mina samtal känns allt plötsligt så glasklart, det blir så tydligt för mig hur jag ska agera för att komma dit jag vill. Alla hinder känns förminskade och möjligheterna oändliga.  ”

“Min coach var ett så bra stöd under första året med mitt barn. Jag tyckte så om hur min coach gav mig råd och verkligen vägledde mig framåt i min familjs utveckling! Jag rekommenderar FamilyLab starkt till pepp, råd och samtal! ”

“För oss som förstagångsföräldrar har samtalen med vår coach varit ovärdeliga. Med allt från tidiga känslomässiga bergochdalbanor som kommer med nyfödd bebis – napp, mat och sömn, till nu 10 månader senare (fortfarande mat och sömn), och alla månader däremellan med dess utmaningar och belöningar .”

“Konkreta råd utan några som helst pekpinnar och där vi kommer fram till lösningen tillsammans. För oss har coachingen bidragit med trygga handlingsplaner och mycket pepp och omtanke!”

“Tack för många hjälpsamma och meningsfulla samtal.”

Kommande utbildningar

2 februari 2023 Distans / Göteborg
Utbildning Certifierad Föräldra- och Familjecoach
23 mars 2023 Distans / Malmö
Utbildning Certifierad Föräldra- och Familjecoach
21 september 2023 Distans / Stockholm
Utbildning Certifierad Föräldra- och Familjecoach

Se alla händelser

4 februari 2023 Distans / Göteborg
Seminarie- och Familjehandledarutbildning
25 mars 2023 Distans / Malmö
Seminarie- och Familjehandledarutbildning
23 september 2023 Distans / Stockholm
Seminarie- och Familjehandledarutbildning

Se alla händelser

Kommande föredrag

10 oktober 2023 Göteborg Sverige
International FamilyLab Basic Training

Se alla händelser

Dela