Föräldraledarskap – Närhet, respekt och gränser

Föräldraledarskap – Närhet, respekt och gränser

Lundby, Toleredskyrkan 18:00-20:00
Fri entré, fika i pausen
Anmälan till margareta.gerdin@svenskakyrkan.se
eller 073-773 86 95

Vikten av ömsesidig lyhördhet och respekt för såväl barnets som den vuxnes personliga gränser. Lyckas vi med det undviker vi att kränka barnen med omotiverat stränga förhållningsregler och hjälper dem att växa upp till trygga och socialt kompetenta individer.

Denna föreläsning kommer att understryka och förklara vikten av föräldrars ledarskap baserad på personlig auktoritet och empati.

Barnuppfostran är bara en del av familjelivet Välbefinnandet och ansvarigheten hos de vuxna är de viktigaste faktorerna för att skapa ett hem där alla trivs och är den bästa grunden för ett föräldraskap. Det är föräldrarna som är ansvariga för stämningen i familjen.

Föreläsare:

Åsa Schill
Tvåbarnsmor, adoptivförälder, föräldracoach, utbildare och samordnare i Family-Lab sedan 2009. Steg 1 psykoterapeut, Diplomerad Familjehandledare och EMCC certifierad Föräldra- och Familjecoach.

Om FamilyLab:

FamilyLab är den svenska delen av en internationell utbildnings- och rådgivningsorganisation grundad av författaren och terapeuten Jesper Juul. I FamilyLab arbetar vi tillsammans för att omvandla kärleksfulla känslor till kärleksfulla handlingar. Läs mer om FamilyLabs yrkesutbildningar på www.familylab.se maila eller ring för mer information admin@familylab.se 0704-826614

Information

OBS! Datumet har passerat

Adress: Lundby, Göteborg Toleredskyrkan

Ort/plats: Göteborg

Datum: 24 oktober 2019

Kl: 18:00 - 20:00

Kontakt/E-post: Skicka

Om Åsa Schill

Föräldra- och Familjecoaching

Periodvis har vi coacher under utbildning och kan då erbjuda kostnadsfri föräldracoaching. Kontakta oss för mer information admin@familylab.se

Dela