Föräldrakurs ”Här är jag! Vem är du?”

Om närvaro, respekt och gränser mellan vuxna och barn
Att sätta gränser utan att kränka

Hur kan man som förälder på bästa sätt tackla vardagens små konflikter?
Med hjälp av stränga förhållningsregler och tydliga gränser eller genom att tvärtom låta barnet själv bestämma och ta ansvar för sina handlingar?

I föräldrakursen ”Här är jag! Vem är du?” träffas vi vid tre kurstillfällen och pratar vi om vikten av ömsesidig lyhördhet och respekt för såväl barnets som den vuxnes personliga gränser. Lyckas vi med det undviker vi att kränka barnen och hjälper dem att växa upp till trygga och socialt kompetenta individer.

  • Tisdag 27/8 kl.18.00-20.00
  • Tisdag 17/9 kl.18.00-20.00
  • Tisdag 8/10 kl.18.00-20.00

Plats: Inlumino Education, Ö. Längdgatan 5, Nyköping
Pris: 1200:- inkl kaffe/te, smörgås och frukt
Anmälningsavgift: 300:- Anmälan är bindande och du har säkrat din plats när anmälningsavgiften är betald. Resterande 900:- faktureras i samband med kursstarten.

TILL ANMÄLAN

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftj5E1FZyBwor8N5KxUEljOhb8dXwc6aV3E-XcJJB3tIh0_Q/viewform

Denna föräldrakurs är en blandning av teori baserad på forskning om relationer och övningar som utvecklar dig som individ och förälder. Kursen genomförs i en mindre grupp på max 8 deltagare för att du ska känna dig trygg och få ut maximalt av våra träffar. Mellan gångerna kommer du att kunna testa det du har lärt dig.

Family-Lab är den svenska delen av Family-Lab International som är en internationell undervisnings- och rådgivningsorganisation baserad på den danske familjeterapeuten och författaren Jesper Juuls erfarenheter och teorier om relationerna i familjer.

 

Information

OBS! Datumet har passerat

Ort/plats: Nyköping

Datum: 27 augusti 2019

Kl: 18:00 - 20:00

Föräldra- och Familjecoaching

Periodvis har vi coacher under utbildning och kan då erbjuda kostnadsfri föräldracoaching. Kontakta oss för mer information admin@familylab.se

Dela